SEND OSS EN FORESPØRSEL

IPAD RACE (PDF)

Hvert lag får utlevert en iPad, som de skal bruke for å komme seg rundt til forskjellige oppgaver. Oppgavene kan være spørsmål, utfordringer som skal besvares med bilder eller film, eller en kan legge ut ledetråder som hjelper lagene videre i løpet. Aktiviteten kan gjennomføres til fots eller i biler, og kan tilpasses ønsket tidsbruk og sted.

DEADLINE (PDF)

Deadline er en spennende aktivitet hvor gruppene skal samarbeide for å løse logiske og praktiske oppgaver. Det hele starter med at deltagerne får utlevert en låst koffert. Ved hjelp av ledetråder som gis skal kofferten låses opp. Videre inn i kofferten finnes flere oppgaver og låste objekter, som lagene skal løse ved å bruke logiske og praktiske evner. Hvilket lag løser oppgavene først? Klikk her for å lese mer.

QUEST ROOMS (PDF)

Jobb sammen som etterforskere for å løse kriminalsaken. Dere skal gjennomsøke flere rom for ledetråder, løse praktiske og logiske oppgaver, låse opp kodede safer, skuffer og skap. Underveis i spillet sankes poeng, som senere vil ha betydning for finalerunden i spillet. I Quest Rooms finnes oppgaver for alle, og ikke bare nøtteknekkerne!  Se egne Quest Rooms sider for mer infoformasjon.

CLUE QUEST

Spennende oppgaver i en kompakt utførelse! Clue Quest krever at lagene jobber sammen med å knekke koder og løse oppgaver. Oppgavene er varierte og engasjerende,  og er perfekt om dere trenger en icebreaker eller en aktivitet som ikke er for tidkrevende. 

SHOWQUIZ LIVE (PDF)

Quiz går aldri av moten! Showquiz vises på storskjerm, hvor morsomme videosnutter og fengende musikk står i fokus, i tillegg til spørsmål og oppgaver som stiller krav til kommunikasjon og samarbeid rundt bordet. Showquiz fungerer like godt som en icebreaker under en konferanse, som underholdning og festens hovedattraksjon.

GAARDEN (PDF)

Har du noen gang lurt på hvordan du hadde klart deg på Farmen? Nå har du og dine kollegaer mulighet til å prøve dere på Gaarden. I autentiske omgivelser fra 1875 skal dere gjennomføre arbeidsoppdrag og utkjempe tvekamper hvor alle lagene er med til siste slutt, men bare ett står igjen som vinner. Vi lover dere en fantastisk og digitaliseringsfri dag i kampen for tilværelsen.

THE CLARION CHALLENGE / THE CLARION RACE (PDF)

Sammen med Clarion hotellene her i regionen har vi utviklet to skreddersydde og spennende konsepter som leveres på hotellene. Petter Stordalen er blitt bortført og deres oppgave i The Clarion Challenge er å løse oppgaver for å finne ham.. The Clarion Race er et iPad Race med engasjerende oppgaver tilpasset hotellene og områdene rundt. Se egne sider for mer infoformasjon om Clarion aktivitetene.

OSCARSHOW (PDF)

Det er tid for filminnspilling! Lagene skal i denne aktiviteten planlegge og spille inn en film, som senere får sin premiere på storskjerm til alles begeistring. Om ønskelig legger vi noen føringer for tema, kostymer osv. Høydepunkt redigerer alle bidragene og står for en glamorøs premiere med rød løper, glitter og stas, og ikke minst Oscarstatuetter som gledelig deles ut!

BÅTRACE (PDF)

Denne aktiviteten egner seg best på sommerhalvåret, da lagene skal bygge båter som skal konkurrere i et båtrace. Ved hjelp av et begrenset utvalg av utstyr skal laget konstruere og designe en båt, som senere skal ut i et båtrace med en kaptein ombord. Det blir premieutdeling for raskeste båt, mest kreative lag og fiaskopris.

POPQUIZ (PDF)

Dette er en engasjerende og populær musikkonkurranse, som gjerne kan gjøres under middagen, enten akustisk eller med fullt lydanlegg. Deltakerne skal sammen gjette på artister, låter og tiåret disse ble utgitt. Det hele avsluttes med en Beat4beat finale, hvor lagene får poeng for å synge refreng av kjente låter som blir spilt live.

SLOWBOX (PDF)

Trenger festen en morsom kick start? Slowbox er en fargerik og spennende måte å starte festen på. Gjestene ønskes velkommen foran filmkameraet og får utlevert enkle kostymer og effekter. Fengende musikk legges til og filmen kjøres ned til sakte film.  Resultatet er kjempemorsomt og vises på storskjerm bare timer etter!

SINGBOX (PDF)

Singbox er en aktivitet hvor man synger både sang og rytmer, som senere blir satt sammen til en hel låt. Dette er en veldig kjekk musikalsk opplevelse, både under innspillingen og senere ved visning/premieren på f.eks. julebordet. Vi stiller med profesjonelt lyd, lys, opptak- og filmutstyr, og rigger opp ett eget studio, gjerne i deres egne lokaler. Kanskje dette kan være noe til årets julekort?

 

MUSIC SHOW (PDF)

Hva med noe så enkelt som karaoke, bare enda bedre og med tid til forberedelse? Deltakerne blir delt inn i lag og skal sammen velge låt og kostymer, i tillegg til å laget et musikkshow. Vi stiller med kostymer og teknisk utstyr, som sørger for at fremføringene låter bra og ikke minst er underholdende!