top of page

TREASURE HUNT

Er dere klare for et spennende eventyr? Treasure Hunt gir dere en uforglemmelig teambuilding, som kombinerer spenning, samarbeid og hjernetrim! Dette er en engasjerende teambuildingsaktivitet, hvor lagene skal jakte på nøkler og åpne skattekister i nærområdet. 

Deltakerne deles inn i lag, som får utdelt et fysisk kart med 50 nøkkelposisjoner. Laget laster ned vår spesialutviklede spillapp, som viser plasseringen av flere skattekister. For å åpne en skattekiste trengs det tre nøkler. Lagene navigerer seg til de forskjellige nøkkel-posisjonene ved hjelp av det fysiske kartet. Når laget når en nøkkel-posisjon, vil appen gi dem et spørsmål. Ved riktig svar belønnes laget med en nøkkel.

Treasure Hunt fremmer samarbeid ved at laget jobber tett sammen, kommuniserer effektivt og spiller på hverandres styrker, samtidig som de stimuleres til kreativ problemløsning gjennom utfordrende spørsmål i appen.  Hvem klarer å skaffe flest nøkler og åpne flest kister før tiden er ute?
 

personer.png
klokke.png

Fra 10 - 1000
deltakere

1 - 2 timer

geo_edited_edited.png
puzzle.png

Hvor som helst

Oppgaver for alle

Treasure Hunt - Teambuilding - Høydepunkt - Event (1).png

Kanskje du også er interessert i en av disse aktivitetene?

iPad-Race.png

KREATIVT REBUSLØP

Dette digitale rebusløpet byr på alt du kan tenke deg! Finn frem til alle lokasjonene, løs oppgaver og utfordringer. Dette her er både  morsomt, både under og etter aktiviteten! Les mer.

personer.png

10 - 1000 deltakere

klokke.png

1 - 2 timer

location icon.png

Stavanger sentrum

Poengjakten-banner-nyhetsbrev.jpg

POENGJAKTEN

I Poengjakten skal du og laget ditt få flest mulig poeng innen gitt tid. Oppgavene er godt varierte og nøye utvalgt. Godt lagarbeid er nøkkelen til suksess og for å stikke av med seieren i dette spillet! Les mer.

personer.png

10 - 1000 deltakere

klokke.png

1 - 2 timer

location icon.png

Stavanger, Sandnes,

Sola, Oslo, Bergen m.m.

Oscarshow.png

OSCARSHOW

Gjør dere klare til en fantastisk film-aften, hvor dere selv står for all moroa! Morsom aktivitet på dagtid og perfekt underholdning til middagen på kvelden. Latter-garanti og topp stemning! Les mer.

personer.png

10 - 500 deltakere

klokke.png

1 - 2 timer

location icon.png

Hvor som helst

bottom of page