top of page
Rebusløp

TEAMBUILDING

Vi leverer teambuildinger som virker! I 20 år har vi utviklet teambuildinger og konsepter som bygger lag, er morsomme, engasjerer og som gjøre det mulig for bedriften å nå frem med sitt budskap.

Vi leverer aktiviteter for teambuilding over hele landet! Om du trenger en aktivitet i Stavanger, Sandnes, Oslo, Bergen eller Trondheim, så fikser vi det. Under finner du våre mest populære aktiviteter for teambuilding. Vi har i tillegg en innholdsrik aktivitetsmeny, med aktiviteter som dekker alle behov. Enten det bare er snakk om å ha det gøy sammen, eller faktisk gjennomføre, evaluere og forbedre relasjonen blant ansatte. Det handler ofte om å utforske det ukjente - sammen!

Poengjakten-banner-nyhetsbrev.jpg

I Poengjakten skal du og laget ditt få flest mulig poeng innen gitt tid. Oppgavene er godt varierte og nøye utvalgt. Godt lagarbeid er nøkkelen til suksess og for å stikke av med seieren i dette spillet! Les mer.

personer.png

10 - 1000 deltakere

klokke.png

1 - 2 timer

location icon.png

Stavanger sentrum

Quest Rooms.jpg

Spennende aktivitet med engasjerende oppgaver som passer alle. Perfekt til teambuilding og  utdrikningslag. Bli med på etterforskningen! Les mer.

personer.png

10 - 48 deltakere

klokke.png

2 - 3 timer

location icon.png

Åsen, Stavanger

Høydepunkt-Clue-Quest-Teambuilding.png

Clue Quest inneholder spennende og varierte oppgaver, og passer perfekt som en icebreaker eller aktivitet til konferansen! Med en evaluering på 5,8 av 6 vet vi at denne engasjerer! Les mer.

personer.png

10 - 1000 deltakere

klokke.png

30 - 60 min.

location icon.png

Hvor som helst

Teambuilding handler om å styrke relasjoner. Bli trygge på hverandre. Vi vet hvilket innhold som fungerer! En teambuilding kan være et viktig innslag til en konferanse eller firmatur, men kan også være et arrangement i seg selv.  Vi har full kontroll på det som finnes av innhold til din neste  teambuilding, lokaler, konferansefasiliteter, restauranter og idylliske perler.
 

Vi skreddersyr gjerne en hel dag for deg og dine kolleger, hvor vi tar oss av alt fra planlegging til gjennomføring.

 

Ta kontakt så setter vi opp et uforpliktende tilbud til deg!

bottom of page