TEAMBUILDING

Vi leverer teambuildinger som virker! Med over 15 års erfaring har vi utviklet teambuildinger og konsepter som bygger lag, er morsomme, engasjerende og som gjøre det mulig for bedriften å nå frem med sitt budskap.

Quest Rooms gjester.jpg

Teambuilding handler om å styrke relasjoner. Bli trygge på og kjenne hverandre. Vi vet hvilket innhold som skaper de beste relasjonene og leverer teambuildinger som virker! I tillegg kan vi levere hvor som helst, enten det er i Stavanger, Oslo, Bergen, Trondheim eller utenlands.

 

En teambuilding kan være et godt innslag i programmet til en konferanse eller firmatur, men kan også være et arrangement i seg selv. I Stavanger-regionen har vi full kontroll på det som finnes av innhold til teambuilding. Lokaler, konferanserom, restauranter og idylliske perler.

Vi har en innholdsrik aktivitetsmeny med aktiviteter og utfordringer som dekker alle behov. Enten det bare er snakk om å ha det gøy sammen, eller faktisk å evaluere og forbedre relasjonen i en avdeling eller organisasjon.

 

Vi skreddersyr gjerne en hel dag for nettopp deg og dine kolleger, hvor vi tar oss av alt fra planlegging til gjennomføring. Om du ønsker å gjøre noe av arbeidet selv kan vi også ta oss av deler av innholdet, som f.eks. en teambuildingsaktivitet. 

 

Se gjerne vår innholdsrike aktivitetsmeny her.

Ta kontakt så hjelper vi deg på veien med tidenes teambuilding og et uforpliktende tilbud!


Team Talk
Tapas.jpg
 

DEADLINE