top of page

POENGJAKTEN

Den ultimate kombinasjonen av spenning og konkurranse! Samarbeid kreativt og praktisk i et utendørs rebusløp, fullspekket med kjekke oppgaver for å skaffe laget ditt flest mulig poeng innen spilltiden. Dette er en uforglemmelig opplevelse, med mye moro og gøyal konkurranse. 

Aktiviteten starter med felles introduksjon, hvor en på laget laster ned spill-appen som trengs for å få tilgang til oppgavene. I appen skilles det mellom oppgaver på kartet og i listen.

Oppgaver på kartet

Disse oppgavene er plassert på forskjellige steder i byen. Laget må ta seg frem til lokasjonen for å besvare oppgaven. Hva er mulig og ikke mulig å se fra Valbergtårnet? Hvilken geometrisk form har klokketårnet til St. Petri kirke? Hva er omkretsen av paviljongen i Byparken?
 

Oppgaver i listen

Vær observant og hold øynene åpne etter spesifikke ting i listen. En katt, en person i uniform, en dame med hatt, skjerf og briller eller det høyeste husnummeret, er alle oppgaver som gir massevis av poeng. Jo sjeldnere ting, jo mer poeng!

 

Alle bildene fra Poengjakten ettersendes, selvfølgelig!

personer.png
klokke.png

Fra 10 - 150
deltakere

1 - 2 timer

geo_edited_edited.png
puzzle.png

Stavanger,

Sandnes, Oslo,

Bergen,Trondheim

Oppgaver for alle

Kanskje du også er interessert i en av disse aktivitetene?

iPad-Race.png

KREATIVT REBUSLØP

Dette digitale rebusløpet byr på alt du kan tenke deg! Finn frem til alle lokasjonene, løs oppgaver og utfordringer. Dette her er både  morsomt, både under og etter aktiviteten! Les mer.

personer.png

10 - 1000 deltakere

klokke.png

1 - 2 timer

location icon.png

Stavanger sentrum

Gaarden.png

GAARDEN

I autentiske omgivelser fra 1875 skal arbeidsoppdrag utføres og tvekamper kjempes. Bli med til Vistnestunet, der kun ett lag står igjen som vinnerne av Gaarden!

Les mer.

personer.png

10 - 50 deltakere

klokke.png

3 - 4 timer

location icon.png

Vistnestunet, Randaberg

Oscarshow.png

OSCARSHOW

Gjør dere klare til en fantastisk film-aften, hvor dere selv står for all moroa! Morsom aktivitet på dagtid og perfekt underholdning til middagen på kvelden. Latter-garanti og topp stemning! Les mer.

personer.png

10 - 500 deltakere

klokke.png

1 - 2 timer

location icon.png

Hvor som helst

bottom of page