top of page

SOMMERFEST

Varme, sol, god mat og drikke, hyggelige sammenkomster. Gleder du deg til sommeren? Det gjør vi, og her har du noen ideer til kjekke sommerfester!

Perfekte lokasjoner for sommerfest:

Hos Tom and Lello kan du leie takterrasse midt i Stavanger sentrum. Her får dere hele tredje etasje og terrassen for dere selv. Utsikten må være byens beste, og her kan vi bestille det som ønskes av mat. Tak og varmeovner sørger for at festen uansett blir vellykket! Hva med å starte festen med et morsomt rebusløp i forkant? 
Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Solastranden Gård ligger i nydelig landskap like ved Solastranden. Her serverer de deilig mat i sine flotte lokaler, med mulighet for utendørsarrangement ved godt vær. På gården har vi flere aktiviteter som passer. Rebusløp, aktivitetsløype, gårdsaktiviteter og innendørsaktiviterer. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Ta med kolleger til sjøs! Veteranskipet MS Sandnes eller den fullelektriske båten Rygerelektra fra Rødne sørger for en minnerikt tur inn i fjordene. Om været er godt er vi ute på dekk, men det er også fine fasiliteter innendørs om det skulle være nødvendig. Hvor går turen? Kanskje til Sjernarøy Maritim, Fjordbris Hotell, Utstein Kloster Hotell eller Handelstaden Ramsvig? Ta kontakt så hjelper vi deg med å finne den perfekte destinasjonen for årets sommerfest!

Sommerfest i egne lokaler? Det fikser vi lett! Vi leverer alt fra telt, teknisk, artister, catering, aktiviteter, personell og det som ellers må til for å lage et god arrangement i egne lokaler. Her er det mange detaljer som må tas hensyn til. Du slapper av og nyter festen, vi tar oss av alt i kulissene. Vi hjelper deg i mål med tidenes sommerfest. Ta kontakt for en uforpliktende prat

Kombiner sommerfesten med en teambuildingstur! På Sørlandet, bare to og en halv time med buss fra Stavanger, finner du Rosfjord Strandhotell, Havhotellet og Farsund Resort. Dette er noen flotte perler, som alle byr på den idylliske sørlandsstemningen. Her er vi så godt som lokalkjente, og har gode referanser på kjekke turer med minnerike opplevelser. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Perfekte aktiviteter for sommerfest:

  • Rebusløp

  • Båtbygging

  • Aktivitetsløype

  • Gården

  • Matlaging

Klikk her for fullstendig aktivitetsmeny.

Rebusløp
Solastranden Gård
MS Sandnes
Image by Evan Wise
Fire and grill

DEADLINE

Forespørsel
bottom of page