top of page
Høydepunkt - Artister - Event.jpg

JULEBORD

Vi hjelper deg med å få på plass alt du trenger til julebordet, og sørger for at arrangementet lever opp til forventningene du og gjestene har.

Hva med å få inn hele julegata til julebordet?
Sjekk videoen her for å se hvordan vi løser det!

Trenger du hjelp med å finne et passende lokale til årets julebord? Vi har kjennskap til det som finnes, og kan håndtere alt fra invitasjoner og påmelding, artister på scenen, logistikk, aktiviteter og teknisk leveranse. Til slutt får du alt samlet på en og samme faktura, uten noen form for overraskelser. 

Om du ønsker et tradisjonelt, men fasjonabelt arrangement, er både Radisson Blu Atlantic Hotel og Victoria Hotel Stavanger flotte lokasjoner for julebord. Om du ønsker noe annerledes, men fremdeles flott, er Solastranden Gård og Sola Strand Hotel egnede steder.

 

For større arrangement, har Clarion Hotel Air flotte saler som rommer mange mennesker. Vi hjelper deg med å velge riktig lokasjon til ditt arrangement. Julebordet trenger kanskje også en konferansier? Hans Morten Hansen, Jon Ensor og Bjørn Tagliano er supre til å lede arrangementet fra scenen. Klikk her for å lese mer om konferansierer.

Høydepunkt-Julebord-Musserende-Event.jpg

Eller.. Hva med et utradisjonelt julebord i Quest Rooms? Her får du servert deilig julemat fra Matboden, med riktig drikke til. I tillegg får gjestene servert drøssevis av spenning og moro i en av byens beste arenaer for teambuilding.

 

Hva vi hjelper deg med:

  • Finne et egnet lokale

  • Mat og drikke

  • Invitasjon og påmelding

  • Artister og konferansier

  • Morsomme bordaktiviteter

  • Prosjektledelse

Vi er klare til å hjelpe deg! Ta kontakt med oss for en hyggelig samtale og uforpliktende tilbud.

Høydepunkt - Hans Morten Hansen - Humor - Standup - Konferansier.jpg
bottom of page