top of page
  • Facebook
  • Instagram
Høydepunkt Event - Quest Rooms - Pizza.jpg

KAMPANJEPRIS
pizza, 3 bonger og spill for kun kr. 790,-

QUEST ROOMS 6

Quest Rooms er en perfekt arena for teambuilding! I våre Escape Roome får du føle på mestring, lagånd og engasjement. Vi har oppgaver som fenger alle, og i vårt spill er det ingen fysiske oppgaver. Derfor passer aktiviteten også godt for de som skal rett ut på byen i finstasen.

MicrosoftTeams-image (3).png
Høydepunkt Event - Quest Rooms - Film.jpg
Play.png

FOR MINDRE OG STØRRE GRUPPER

Til forskjell for andre Escape Room, kan våre Quest Rooms tilpasses større grupper. Vi har mulighet til å engasjere opptil 48 personer fordelt på 8 lag samtidig! Minimumsbestilling i Quest Rooms er 10 personer.

HVA ER
QUEST ROOMS?

Alle lagene skal gjennom fire Quest Rooms, og samle flest mulig poeng fra hvert rom. Koder knekkes og sansene spisses! Etter hvert rom, samles dere i fellesrommet for en liten debrief, noe godt i glasset, samt ta en titt på poengtabelltabellen. Det settes av tid til litt mingling, før en ny runde i et nytt rom venter.

 

Når alle fire rommene er gjennomført, samles dere til en avgjørende finalerunde, og her kan alt snu! Detaljer fra rommene blir viktige, i det dere får spørsmål om hva dere har sett og fått med dere. Hvem blir vinnerlaget til slutt?

 

Med våre spennende oppgaver, flotte lokaler og mulighet for servering av mat og drikke, garanterer vi for en uforglemmelig opplevelse hos oss i Quest Rooms!

QR5-lokalet-1.png

MAT & DRIKKE

Velg mellom fristenede tapasmenyer, eller gjør det enkelt med pizza. Vi har blant annet pakkepris på Quest Rooms, pizza og 3 bonger for kun kr. 790,- pr. person. Tilbudet gjelder for bestilling av 10 deltakere eller flere.

personer.png

Fra 8 - 48 deltakere

2 - 8 lag

klokke.png

Varighet på 1,5 - 3 timer

Avhengig av antall

puzzle.png

Oppgaver for alle

Ikke bare nøtteknekkerne 

Quest Rooms Mat og Drikke

Servering av

mat og drikke

FORNØYDHETSGARANTI

Vi tilbyr fornøydhetsgaranti på våre aktiviteter.
100% fornøyd eller pengene tilbake.

bottom of page