top of page
  • Facebook
  • Instagram
Quest Rooms
Høydepunkt--Quest-Rooms--Teambuilding---Aktivitet---Event.jpg

QUEST ROOMS 5

Quest Rooms er en perfekt arena for teambuilding eller utdrikningslag! Konseptet er svært likt et tradisjonelt Escape Room, men hos oss engasjerer og underholder vi inntil 48 deltakere samtidig! Med våre varierte og spennende oppgaver og flotte lokaler med mulighet for servering av mat og drikke, garanterer vi at dere får en flott opplevelse! Hva med et annerledes og spennende julebord eller en firmafest i Quest Rooms?

personer.png

Fra 8 - 48 deltakere

2 - 8 lag

klokke.png

Varighet på 1,5 - 3 timer

Avhengig av antall

puzzle.png

Oppgaver for alle

Ikke bare nøtteknekkerne 

Quest Rooms Mat og Drikke

Servering av

mat og drikke

I Quest Rooms 5 jobber dere sammen i grupper for å løse en kriminalsak. Dere skal gjennomsøke flere rom for ledetråder, løse praktiske og logiske oppgaver og bruke sansene for å knekke koder. Til og med smakssansen blir satt på prøve! I Quest Rooms 5 finnes oppgaver for alle, ikke bare nøtteknekkerne.

Aktiviteten passer for grupper fra 8 - 48 deltakere, og har en varighet på 1,5 - 3 timer. Det hele avsluttes med en finalerunde, hvor det beste etterforskningsteamet vinner. Spillet fungerer på engelsk!

Vi har skjenkebevilling, og kan servere det som ønskes av mat og snacks. Klikk her for meny.

 

Lokalet har konferansefasiliteter, og kan brukes til kurs el. Vi kan også være behjelpelige med bestilling av transport. Åpningstider alle dager fra 08.00-00.00.

Basert på tilbakemeldinger fra flere tusen deltakere, kan vi med trygghet anbefale Quest Rooms til deres neste arrangement!

Nytt konsept hvert år!

evaluering.png

«Utrolig kreativt laget! Quest Rooms engasjerer alle som deltar og jeg gleder meg allerede til neste versjon!»

evaluering.png

«Fantastisk opplegg! Har prøvd alle versjoner

og de klarer alltid å finne helt nytt opplegg!»

Quest Rooms gjester.jpg
QR5-lokalet-1.png
Forespørsel1
bottom of page