top of page

HVA VI TILBYR

Høydepunkt tilbyr alt av event-tjenester. Vi skreddersyr arrangement som konferanser, teambuildinger, julebord og firmaturer. I tillegg har vi fiks ferdige konsepter, som f.eks. Quest Rooms og andre spennende aktiviteter. Utfordre oss gjerne, vi lover å svare til forventingene!

Rebusløp

TEAMBUILDING

Teambuilding handler om å styrke relasjonene i avdelingen eller selskapet. Vi kjenner til det beste innholdet for å skape en teambuilding som virker! Les mer.

Høydepunkt - Julebord - Event.jpg

JULEBORD

Psst! Planlegger du julebord? Det er lurt å være tidlig ute for å sikre seg det rette lokalet og de rette artistene. Sammen med deg lager vi tidenes julebord! Les mer.

Høydepunkt---Dag-Otto-Lauritzen---Foredrag---Foredragsholder---Event.jpg

FOREDRAGSHOLDER

Faglig påfyll? Det finnes et hav av foredragsholdere. Vi vet hvem som kan det de driver med og hvem som setter spor hos publikum. Les mer.

Edle Dråper - Festivalen for alle som liker god drikke

EDLE DRÅPER

Edle Dråper er festivalen for alle som er glad i god drikke! Dette er et trivelig arrangement hvor gjestene kan prøvesmake alle slags typer alkoholholdig drikke. Les mer.

Høydepunkt-Konferanse-Event.jpg

KONFERANSE

Vi gjør alt fra påmelding, formidling av foredragsholdere og gjennomføring. Spør oss gjerne om råd for en smertefri konferanse. Les mer.

Båtbygging-2.png

AKTIVITETER

I over 17 år har vi levert aktiviteter som engasjerer, begeistrer og samler kolleger. Vi er eksperter på aktiviteter og teambuilding! Les mer.

Høydepunkt - Artister - Event.jpg

ARTISTFORMIDLING

Vi formidler artister over hele landet. Musikk er en naturlig del av et arrangement, og vi hjelper deg med å finne de rette folkene! Les mer.

Høydepunkt-Event-Utdrikningslag.jpg

UTDRIKNINGSLAG

Vi har morsomme og engasjerende aktiviteter, som passer perfekt til utdrikningslag! Les mer.

nett1.jpg

FIRMAFEST & BANKETT

Er det vanskelig å finne de rette lokalene og innholdet til deres neste firmafest? Kanskje du vil arrangere i egne lokaler? Vi hjelper deg gjerne! Les mer.

Quest Rooms.jpg

QUEST ROOMS

Spennende aktivitet med engasjerende oppgaver som passer alle. Perfekt til teambuilding og  utdrikningslag. Bli med på etterforskningen! Les mer.

Høydepunkt - Hans Morten Hansen - Humor - Standup - Konferansier.jpg

KONFERANSIER

Trenger du en konferansier til arrangementet ditt? Vi har et stort nettverk og kan booke det som finnes av konferansierer! Les mer.

BG nettside digital teambuilding.jpg

DIGITAL TEAMBUILDING

Vi har morsomme og engasjerende digitale aktiviteter, som samler og underholder kolleger på tvers av lokasjoner. Les mer.

bottom of page