Vi har digitale aktiviteter, som gjør tilværelsen i hjemmekontoret mer sosial, morsom og engasjerende! Vi kan også ta oss av hele avviklingen av det digitale møtet, hvor vi hjelper deg med planlegging av innhold og teknisk gjennomføring. Ta kontakt med oss så finner vi på noe spennende sammen!

Klikk her for å lese mer

TEAMBUILDING

Teambuilding handler om å styrke relasjonene i avdelingen eller selskapet. Vi kjenner til det beste innholdet for å skape en teambuilding som virker!

FIRMAFEST

Er det vanskelig å finne de rette lokalene og innholdet til deres neste firmafest? Kanskje du vil arrangere i egne lokaler? Vi hjelper deg gjerne!

KONFERANSER

Vi håndterer alt påmeldingsystem og første påmelding, frem til oppgjør og fakturering. Spør oss gjerne om råd for en smertefri konferanse!

Klikk her for å lese mer.

BANKETT & JUBILEUM

Jubileum eller markering av en milepæl? En middag er mer enn bare god mat. Vi hjelper deg med de rette lokalene, innholdet og gjennomføring!

JULEBORD

Planlegger du julebord? Det er lurt å være tidlig ute for å sikre seg det rette lokalet og de rette artistene. Sammen med deg lager vi tidenes julebord!

TEMAFEST

Oktoberfest, Gamlers Night, 1001 Natt, Westernfest, Black & White Party eller Maskeradeball? Vi leverer temafester som gjestene snakker om!

Trenger du en konferansier til konferansen eller middagen? Vi har et stort nettverk og kan booke det som finnes av konferansierer.

Klikk her for å lese mer.

Faglig påfyll? Det finnes et hav av foredragsholdere. Vi vet hvem som kan det de driver med og hvem som setter spor hos publikum.

ARTISTER

Vi formidler band, trubadurer og DJ-er over hele landet. Musikk er en naturlig del av et arrangement, og vi hjelper deg med å finne de rette folkene!

I over femten år har vi levert aktiviteter som utfordrer, engasjerer og samler kolleger. Vi er eksperter på aktiviteter og teambuilding!

Klikk her for å lese mer.

UTLEIE

Mangler du noe til arrangementet? Vi driver utleie og formidling av blant annet telt, teknisk utstyr og personell 

Vi hjelper deg gjerne!