top of page
Edle Dråper - Festivalen for alle som liker god drikke
Edle-Dråper-logoelement.png

FESTIVALEN FOR ALLE SOM LIKER GOD DRIKKE

EDLE DRÅPER

FAcebook.jpg
klokke.png

Lørdag 3. februar 2024 kl. 13 - 17

personer.png

1000 gjester

Lokasjon.png

Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger

Atlantic.jpg

Velkommen til Edle Dråper, årets smaksopplevelse i Stavanger! Vi holder på Atlantic Hotel, og inviterer igjen til en spennende og morsom dag, hvor du får anledning til å smake på alt det gode leverandørene våre har å by på. Billettsalget er allerede i gang, og i 2023 ble vi utsolgt!  

Rackhouse.jpg
Kjell Undheim _ Edle Dråper 2022

Inviter med dine nærmeste, enten du er overnattingsgjest hele helgen med din kjære eller mingler rundt med vennegjengen, her er noe for alle! 

Edle Dråper er festivalen for alle som er glad i god drikke, enten du er en erfaren smaker eller bare er nysgjerrig på nye impulser. Dette er et trivelig arrangement hvor gjestene kan prøvesmake alle slags typer alkoholholdig drikke. Vi snakker hundrevis av forskjellige alternativer innen øl, vin, whisky, konjakk, akevitt, musserende, rom, gin og mye mer.

Programmet for Edle Dråper 2024 utformes i disse dager, og blir publisert i sin helhet når vi har alt klart. Det vi kan garantere dere er et rikholdig program, interessante foredrag og spennende leverandører!

BILLETTER

Festivalpass til Edle Dråper koster kr. 795,- + kr. 35,- i bill. avg. Billetten inkluderer 10 bonger til smaksprøver hos utstillerne.

Atlantic.jpg

Billettsalget starter 1. oktober!

 

Det er selvsagt mulig å kjøpe flere bonger under festivalen.

 

Det selges egne billetter til foredrag, men husk at du må ha gyldig festivalpass for å komme inn til festivalen, hvor foredragene finner sted.

Aldersgrense 20 år.

Billetter
bottom of page