top of page
Høydepunkt-Event-Utdrikningslag.jpg

UTDRIKNINGSLAG

Vi leverer aktiviteter til utdrikningslag, som garantert faller i smak! Prøv våre populære Quest Rooms eller et av våre morsomme rebusløp. Vi har fornøydhetsgaranti på alle våre aktiviteter og sørger for at dere alle får en minneverdig opplevelse!

Under finner du våre mest populære aktiviteter for utdrikningslag. Vi har i tillegg en innholdsrik aktivitetsmeny med aktiviteter og utfordringer som dekker alle behov. Å arrangere et godt utdrikningslag kan noen ganger være en utfordring. Vi hjelper deg med gode tips og ideer for et perfekt utdrikningslag!

Poengjakten-banner-nyhetsbrev.jpg

I Poengjakten skal du og laget ditt få flest mulig poeng innen gitt tid. Oppgavene er godt varierte og nøye utvalgt. Godt lagarbeid er nøkkelen til suksess og for å stikke av med seieren i dette spillet! Les mer.

personer.png

10 - 1000 deltakere

klokke.png

1 - 2 timer

location icon.png

Stavanger sentrum

Quest Rooms.jpg

Spennende aktivitet med engasjerende oppgaver som passer alle. Perfekt til teambuilding og  utdrikningslag. Bli med på etterforskningen! Les mer.

personer.png

10 - 48 deltakere

klokke.png

2 - 3 timer

location icon.png

Åsen, Stavanger

Høydepunkt-Clue-Quest-Teambuilding.png

Clue Quest inneholder spennende og varierte oppgaver, og passer perfekt til utdrikningslaget! Arrangeres hvor du vil med enkel leie av oppgavepermer.  Les mer.

personer.png

10 - 1000 deltakere

klokke.png

30 - 60 min.

location icon.png

Hvor som helst

bottom of page