top of page

CLUE QUEST 1 & 2

Tretti godt varierte og morsomme oppgaver venter dere i Clue Quest. Her finnes oppgaver som skjerper sansene og trigger konkurranseinstinktet! Denne aktiviteten passer like godt i konferanserommet, som på bordet under middagen, og fungerer godt som en icebreaker i starten av arrangementet.

I Clue Quest er alle hjelpemidler tillatt. En oppgave går ut på å undersøke gater i Google StreetView og en annen utfordrer kokkekunnskapene. Med andre ord – varierte oppgaver som passer for alle! Hovedoppgaven er allikevel enkel; jobb sammen for å få flest riktige svar, og oppnå den høyeste poengsummen. Før tiden er ute!

Etter en kort innføring i spillet, startes klokken, og oppgaveløsingen kan begynne. Svarene legges inn i en egen spill-app, som lastes ned av en person på laget. Appen kalkulerer alle poeng fortløpende, så når tiden er ute, er vi klare med premieutdeling!
 

Høydepunkt-Clue-Quest-Teambuilding.png

DEADLINE

personer.png

Fra 10 - 1000
deltakere

klokke.png

30 - 40 min.

geo_edited_edited.png
puzzle.png

Hvor som helst

Oppgaver for alle

Ikke bare nøtteknekkerne

Kanskje du også er interessert i en av disse aktivitetene?

Beat The Box - Teambuilding - Høydepunkt Event.png

BEAT THE BOX

Aktiviteten består av 20 - 30 kofferter, med praktiske, teoretiske og morsomme oppgaver, som skal løses før tiden er ute. For å vinne spillet, er effektivt samarbeid viktig.
Les mer.

personer.png

10 - 150 deltakere

klokke.png

1 - 2 timer

location icon.png

Hvor som helst

Clue Quest-Høydepunkt-Evemt-Teambuilding.jpg

CLUE QUEST 1 & 2

Clue Quest inneholder spennende og varierte oppgaver, og passer perfekt som en icebreaker eller aktivitet til konferansen! Med en evaluering på 5,8 av 6 vet vi at denne engasjerer! Les mer.

personer.png

10 - 1000 deltakere

klokke.png

30 - 60 min.

location icon.png

Hvor som helst

Høydepunkt - Event - Teambuilding - Headhunter.png

HEADHUNTER

Dere er pekt ut som de perfekte kandidater til en krevende, men svært lukrativ oppgave! For å bli tildelt oppgaven må dere først gjennom en test. Har dere det som trengs for å nå hele vegen til topps? Les mer.

personer.png

10 - 1000 deltakere

klokke.png

1 - 2 timer

location icon.png

Hvor som helst

bottom of page