top of page

HEADHUNTER

Løs spennende oppgaver i et av våre portable Escape Room. En Headhunter har identifisert deg og ditt lag som potensielle kandidater til en lukrativ og krevende oppgave. Før dere kan ta fatt på oppgaven, må dere bevise deres evner. Har dere det som trengs for å nå toppen?

Lagene får utlevert en låst koffert full av ledetråder og mysterier. Ved å bruke logisk tenkning, problemløsning og samarbeid skal dere låse opp kofferten, være første lag til å løse alle oppgavene og bli forfremmet.
 
Uansett ferdighetsnivå, vil du finne oppgaver som passer for deg. Vi tar mestringsfølelse på alvor, og målet er å gi alle en sjanse til å skinne.

Flere sanser settes på prøve. Lagene skal blant annet gjenkjenne figurer innsydd i poser, kjenne igjen kjente sanger og skuespillere, finne frem til et kryptisk sted på kartet osv.
 

personer.png

Fra 10 - 1000

deltakere

klokke.png

1 - 2 timer

geo_edited_edited.png
puzzle.png

Hvor som helst

Oppgaver for alle

Ikke bare nøtteknekkerne 

Høydepunkt - Event - Teambuilding - Headhunter.jpg

DEADLINE

Kanskje du også er interessert i en av disse aktivitetene?

Quest Rooms.jpg

QUEST ROOMS

Spennende aktivitet med engasjerende oppgaver som passer alle. Perfekt til teambuilding og  utdrikningslag. Bli med på etterforskningen! Les mer.

personer.png

10 - 48 deltakere

klokke.png

2 - 3 timer

location icon.png

Åsen, Stavanger

Beat The Box - Teambuilding - Høydepunkt Event.png

BEAT THE BOX

Aktiviteten består av 20 - 30 kofferter, med praktiske, teoretiske og morsomme oppgaver, som skal løses før tiden er ute. For å vinne spillet, er effektivt samarbeid viktig.
Les mer.

personer.png

10 - 150 deltakere

klokke.png

1 - 2 timer

location icon.png

Hvor som helst

Clue Quest-Høydepunkt-Evemt-Teambuilding.jpg

CLUE QUEST 1 & 2

Clue Quest inneholder spennende og varierte oppgaver, og passer perfekt som en icebreaker eller aktivitet til konferansen! Med en evaluering på 5,8 av 6 vet vi at denne engasjerer! Les mer.

personer.png

10 - 1000 deltakere

klokke.png

30 - 60 min.

location icon.png

Hvor som helst

bottom of page