top of page

BEAT THE BOX

Aktiviteten består av 20 - 30 kofferter, med praktiske, teoretiske og morsomme oppgaver, som skal løses før tiden er ute.  

For å vinne spillet, er effektivt samarbeid viktig. I tillegg til koffertene, dukker det opp spørsmål og oppgaver rundt bordene underveis. Her er det ingen dødtid! 

Lagene får blant annet bryne seg på Rubiks kube, knuter, identifisering av flagg, sjonglering og oppgaver hvor det er en fordel med musikalske evner.

Beat The Box er en perfekt aktivitet for å fremme samarbeid, problemløsning og kreativ tenkning, samtidig som det er en morsom og engasjerende opplevelse for deltakerne.

personer.png

Fra 10 - 150
deltakere

klokke.png

1 - 2 timer

geo_edited_edited.png
puzzle.png

Hvor som helst

Oppgaver for alle

Kanskje du også er interessert i en av disse aktivitetene?

Forespørsel
Quest Rooms.jpg

QUEST ROOMS

Spennende aktivitet med engasjerende oppgaver som passer alle. Perfekt til teambuilding og  utdrikningslag. Bli med på etterforskningen! Les mer.

personer.png

10 - 48 deltakere

klokke.png

2 - 3 timer

location icon.png

Åsen, Stavanger

Clue Quest-Høydepunkt-Evemt-Teambuilding.jpg

CLUE QUEST 1 & 2

Clue Quest inneholder spennende og varierte oppgaver, og passer perfekt som en icebreaker eller aktivitet til konferansen! Med en evaluering på 5,8 av 6 vet vi at denne engasjerer! Les mer.

personer.png

10 - 1000 deltakere

klokke.png

30 - 60 min.

location icon.png

Hvor som helst

Høydepunkt - Event - Teambuilding - Headhunter.png

HEADHUNTER

Dere er pekt ut som de perfekte kandidater til en krevende, men svært lukrativ oppgave! For å bli tildelt oppgaven må dere først gjennom en test. Har dere det som trengs for å nå hele vegen til topps? Les mer.

personer.png

10 - 1000 deltakere

klokke.png

1 - 2 timer

location icon.png

Hvor som helst

bottom of page