top of page

Dette rebusløpet skaper mye latter og moro, når dere skal samarbeide lagvis om kreative bilder og filmer, samt morsomme spørsmål og oppgaver. Rebusløpet passer like godt i sentrumsområder, som ute på landet. 

Etter laginndeling og kort informasjon om oppgaven, laster en person på laget ned spill-appen til sin egen telefon, og vipps – spillet er i gang! Ta dere rundt til postene på kartet, men pass på! I appen finnes også foto- og filmoppgaver, som må løses for å høste mest mulig poeng. Kreativitet belønnes!. Appen skiller mellom oppgaver på kartet og i listen.

Oppgaver på kartet
Disse oppgavene ligger på bestemte steder, som dere må besøke for å løse dem. Dette kan være spørsmål, som f.eks. «Hvor langt er det fra punkt A til B?», «Hvor mange statuer finner du i denne parken?» eller «Hvilken geometrisk figur har dette bygget?». 

Oppgaver i listen
I listen finnes de litt mer kreative oppgavene, som f.eks. «Ta en morsom selfie av laget», «Ta bilde av den på laget som ligner mest en kjendis», «Film en scene fra en Disney film» og mye mer. Når aktiviteten er slutt, setter Høydepunkt sammen en film bestående av alle innsendte bidrag. Dette blir underholdning du sent glemmer!
 

KREATIVT REBUSLØP

personer.png

Fra 8 - 1000
deltakere

klokke.png

1 - 2 timer

geo_edited_edited.png
puzzle.png

Hvor som helst

Oppgaver for alle

Kanskje du også er interessert i en av disse aktivitetene?

Poengjakten-banner-nyhetsbrev.jpg

I Poengjakten skal du og laget ditt få flest mulig poeng innen gitt tid. Oppgavene er godt varierte og nøye utvalgt. Godt lagarbeid er nøkkelen til suksess og for å stikke av med seieren i dette spillet! Les mer.

personer.png

10 - 1000 deltakere

klokke.png

1 - 2 timer

location icon.png

Stavanger, Sandnes,

Sola m.m.

Båtbygging-2.png

Morsom aktivitet, hvor man lagvis skal bygge båter av papp og diverse utstyr. Det blir premieutdeling for raskeste båt, mest kreative lag og fiaskopris, så her vil alle ha en sjans til å vinne noe! Les mer.

personer.png

10 - 300 deltakere

klokke.png

1 - 2 timer

location icon.png

Ved vann/sjø

Oscarshow.png

Gjør dere klare til en fantastisk film-aften, hvor dere selv står for all moroa! Morsom aktivitet på dagtid og perfekt underholdning til middagen på kvelden. Latter-garanti og topp stemning! Les mer.

personer.png

10 - 500 deltakere

klokke.png

1 - 2 timer

location icon.png

Hvor som helst

bottom of page