top of page

Perfekt aktivitet for teambuilding, fullspekket med morsomme og engasjerende oppgaver, kan leveres hvor som helst!

Samarbeid og kreativitet er viktige faktorer for å vinne rebusløpet! Hvert lag utnevner en lagleder, som laster ned spill-appen som trengs for å komme seg rundt til de forskjellige postene.

 

Ved postene finner dere oppgaver, som f.eks. spørsmål, foto- og filmoppgaver, eller ledetråder som hjelper lagene videre i løpet. Vi har en rekke oppgaver som engasjerer og er morsomme å utføre. Eksempler på slike oppgaver er «Lag en morsom reklamefilm om firmaet deres», «Dramatiser en kjent scene fra en Disney film», «Ta et kreativt lagbilde» osv. Pubstopp underveis er også populært.

 

I tillegg til stedsuavhengige oppgaver har vi også oppgaver som vi kan tilpasse byen eller stedet der aktiviteten ønskes. Vi kan også tilpasse oppgaver til temaet for deres samling, deres verdier, visjon osv.

 

Sammen med dere finner vi de oppgavene som engasjerer, gir dere en følelse av at dette er deres eget, samt noen oppgaver som rører litt ved komfortsonen. Etter endt aktivitet setter vi sammen alle bildene og filmene som har blitt tatt underveis, og viser endelig filmresultat under f.eks. middagen og premieutdeling.

personer.png

Fra 8 - 1000 deltakere

geo.png

Leveres hvor

som helst

klokke.png

Varighet 1-3 timer

puzzle.png

Oppgaver for alle

KREATIVT REBUSLØP

Forespørsel
bottom of page