top of page

BÅTRACE

Morsom aktivitet som trigger konkurranseinstinktet og de kreative ideene, samtidig som den er lagbyggende! Her får dere brukt teoretiske, praktiske og kunstneriske ferdigheter, når vi skal kåre de beste båtene.

Ved bruk av pappesker, søppelposer, tape, tusjer og et kosteskaft til padleåre, skal gruppene bruke sine kreative og kompetitive evner til å bygge en båt. Båten skal flyte, og det med en kaptein om bord. Her må det både planlegges, produseres og dekoreres.

 

Når lagene er klare arrangeres ”Det store båtracet” i sjø eller vann. En person fra hver gruppe velges som kaptein, og får utdelt redningsvest og våtdrakt.  Spenningen er til å ta og føle på, og det blir kåring av raskeste båt, mest kreative båt og dagens fiasko.

personer.png

Fra 8 - 1000
deltakere

klokke.png

1 - 2 timer

geo_edited_edited.png
puzzle.png

Hvor som helst

Oppgaver for alle

Kanskje du også er interessert i en av disse aktivitetene?

iPad-Race.png

KREATIVT REBUSLØP

Dette digitale rebusløpet byr på alt du kan tenke deg! Finn frem til alle lokasjonene, løs oppgaver og utfordringer. Dette her er både  morsomt, både under og etter aktiviteten! Les mer.

personer.png

10 - 1000 deltakere

klokke.png

1 - 2 timer

location icon.png

Stavanger sentrum

Chain Reaction - Teambuilding - Høydepunkt Event.png

CHAIN REACTION

Bygg den beste kjedereaksjonen! Her jobber hele gruppen mot ett felles mål; å bygge en funksjonell og kreativ kjedereaksjon. Her handler det om godt samarbeid, kreativitet og ikke minst å ha det kjekt sammen! Les mer.

personer.png

15 - 600 deltakere

klokke.png

1 - 2 timer

location icon.png

Hvor som helst

Gaarden.png

GAARDEN

I autentiske omgivelser fra 1875 skal arbeidsoppdrag utføres og tvekamper kjempes. Bli med til Vistnestunet, der kun ett lag står igjen som vinnerne av Gaarden!

Les mer.

personer.png

10 - 50 deltakere

klokke.png

3 - 4 timer

location icon.png

Vistnestunet, Randaberg

bottom of page