top of page

CHAIN REACTION

Bygg den beste kjedereaksjonen! Her jobber hele gruppen mot ett felles mål; å bygge en funksjonell og kreativ kjedereaksjon. Dette er en opplevelse som ikke bare handler om å bygge, men også om samarbeid, kreativitet og ikke minst å ha det kjekt sammen!

Høydepunkt tar med en rekke spennende materialer, som inkluderer småelektronikk, maskiner, rør, dominobrikker, byggeklosser, katapulter, et arsenal av verktøy og mye mer. 

I motsetning til mange andre teambuildingsaktiviteter, hvor det er konkurranse mellom lag, er Chain Reaction annerledes. Fokuset er samarbeid for å oppnå et felles mål. Lagene må kommunisere og planlegge godt, for å realisere sin del av kjedereaksjonen, samtidig som de må samarbeide med andre lag for å oppnå et helhetlig resultat. 

Begeistringen er stor når vi starter kjedereaksjonen, og avslutter med en salutt og stormende jubel.
 

personer.png

Fra 15 - 600
deltakere

klokke.png

1- 2 timer

geo_edited_edited.png
puzzle.png

Hvor som helst

Oppgaver for alle

Kanskje du også er interessert i en av disse aktivitetene?

iPad-Race.png

KREATIVT REBUSLØP

Dette digitale rebusløpet byr på alt du kan tenke deg! Finn frem til alle lokasjonene, løs oppgaver og utfordringer. Dette her er både  morsomt, både under og etter aktiviteten! Les mer.

personer.png

10 - 1000 deltakere

klokke.png

1 - 2 timer

location icon.png

Stavanger sentrum

Quest Rooms.jpg

QUEST ROOMS

Spennende aktivitet med engasjerende oppgaver som passer alle. Perfekt til teambuilding og  utdrikningslag. Bli med på etterforskningen! Les mer.

personer.png

10 - 48 deltakere

klokke.png

2 - 3 timer

location icon.png

Åsen, Stavanger

Gaarden.png

GAARDEN

I autentiske omgivelser fra 1875 skal arbeidsoppdrag utføres og tvekamper kjempes. Bli med til Vistnestunet, der kun ett lag står igjen som vinnerne av Gaarden!

Les mer.

personer.png

10 - 50 deltakere

klokke.png

3 - 4 timer

location icon.png

Vistnestunet, Randaberg

bottom of page