top of page

POPQUIZ

personer.png

Fra 15 - 200
deltakere

klokke.png

30 - 45 min.

geo_edited_edited.png

Hvor som helst

Velkommen til en fartsfylt og morsom live popquiz som tar deg med på en nostalgisk reise gjennom 80-, 90- og 2000-tallet!

Fra de ikoniske pophitsene på 80-tallet, til de fengende melodiene på 90-tallet og de moderne slagerne fra 2000-tallet, utfordrer Bjørn deltakerne til å huske artistene, tekstene og de viktigste popkulturelle hendelsene fra disse tiårene.


Her kan du slippe løs din indre popstjerne, konkurrere og ha det gøy mens du gjenopplever de beste øyeblikkene fra popkulturens gullalder! Bjørns popquiz er den ultimate isbryteren for enhver event og teambuilding-aktivitet, og vil garantert få dere til å synge med og mimre til favorittlåtene fra fortiden.

Popquiz.png

DEADLINE

Kanskje du også er interessert i en av disse aktivitetene?

Showquiz.png

SHOWQUIZ

Showquiz passer ypperlig som en icebreaker under konferansen eller som underholdning til teambuilding eller julebord. Morsomme oppgaver for alle, med mulighet for å legge til egne spørsmål i tillegg! Les mer.

personer.png

10 - 500 deltakere

klokke.png

30 min.

location icon.png

Hvor som helst

Bingo.png

PARTY BINGO

Bingo er undervurdert, og når vi drar på med partymusikk og spennende overraskelser underveis, blir det garantert moro! Bingo er noe som absolutt alle kan engasjeres med! Les mer.

personer.png

10 - 1000 deltakere

klokke.png

15 - 45 min.

location icon.png

Hvor som helst

Friends karaoke

KARAOKE PARTY

Hva med noe så enkelt som karaoke, bare enda bedre og tid til forberedelse? Vi har låtene, kostymer og alt som trengs for et underholdende show, som kan leveres der dere er! Les mer.

personer.png

10 - 100 deltakere

klokke.png

15 - 60 min.

location icon.png

Hvor som helst

bottom of page