top of page

AKTIVITETSLØYPE

Vi skreddersyr en perfekt aktivitetsløype, hvor vi fokuserer på underholdning, mestring og samarbeid

Vårt lager er fylt til randen med morsomme og utfordrende aktiviteter, som garantert setter fart på latterkula og konkurranseinstinktet! Her finnes alt fra strandvolley til hinderløype med promillebriller, kodeknekking, til mer kreative oppgaver. Våre aktiviteter strekker seg utover det vanlige, med praktiske og logiske oppgaver, utfordrende stafetter med dyrelyder, memoreringsoppgaver og mye mer.

 

Vi tilpasser oppgavene etter deres preferanser, enten dere foretrekker intens konkurranse, et høyt aktivitetsnivå, eller en mer avslappet atmosfære. Vår ekspertise ligger i å skreddersy en perfekt aktivitetsløype for deg og ditt team.

 

Er du redd for dårlig vær? Null stress – det har vi tenkt på! Uansett værforhold har vi alternativer som passer, inkludert spennende innendørsaktiviteter, for å sikre at moroa aldri stopper!

personer.png

Fra 10 - 500
deltakere

klokke.png

1 - 2 timer

geo_edited_edited.png
puzzle.png

Hvor som helst

Oppgaver for alle

Kanskje du også er interessert i en av disse aktivitetene?

Forespørsel
Quest Rooms.jpg

QUEST ROOMS

Spennende aktivitet med engasjerende oppgaver som passer alle. Perfekt til teambuilding og  utdrikningslag. Bli med på etterforskningen! Les mer.

personer.png

10 - 48 deltakere

klokke.png

2 - 3 timer

location icon.png

Åsen, Stavanger

Clue Quest-Høydepunkt-Evemt-Teambuilding.jpg

CLUE QUEST 1 & 2

Clue Quest inneholder spennende og varierte oppgaver, og passer perfekt som en icebreaker eller aktivitet til konferansen! Med en evaluering på 5,8 av 6 vet vi at denne engasjerer! Les mer.

personer.png

10 - 1000 deltakere

klokke.png

30 - 60 min.

location icon.png

Hvor som helst

Høydepunkt - Event - Teambuilding - Headhunter.png

HEADHUNTER

Dere er pekt ut som de perfekte kandidater til en krevende, men svært lukrativ oppgave! For å bli tildelt oppgaven må dere først gjennom en test. Har dere det som trengs for å nå hele vegen til topps? Les mer.

personer.png

10 - 1000 deltakere

klokke.png

1 - 2 timer

location icon.png

Hvor som helst

bottom of page