DIGITAL TEAMBULDING

 

Det er annerledes tider, hvor sosial distansering og hjemmekontor preger hverdagen til mange av oss. Behovet for å treffes har derimot ikke endret seg.

 

Vi serverer deg her en liten meny av aktiviteter som kan gjennomføres fra hjemmekontoret, men som er sosialt, morsomt og engasjerende.

Vi kan også ta oss av hele avviklingen av det digitale møtet, hvor vi hjelper deg med planlegging av innhold og gjennomføring.

Spennende aktivitet med engasjerende oppgaver som passer alle. Perfekt til teambuilding på tvers av hjemmekontor eller mellom kohorter.
Klikk her for å lese mer

10 - 300 (+) deltakere

90 min.

Hjemme hos deg?

Lag en strategi og hold dialogen med lagmedlemmer via telefonen. Hvem løser flest oppgaver innen tidsfristen? Løs oppgaver sammen - hjemmefra!

Send oss en forespørsel.

8 - 1000 deltakere

60 - 90 min.

Hjemme hos deg?

Jobb sammen som MI5 agenter fra hjemmekontoret, og kjemp om å bli det første teamet som fullfører oppdraget innen tidsfristen!

Send oss en forespørsel.

8 - 500 deltakere

90 min.

Hjemme hos deg?

Alle kan spille bingo, men  ikke alle vet hvor morsomt det er! Vi kjører på med partymusikk og spennende overraskelser underveis.
Send oss en forespørsel.

10 - 1000 deltakere

15 - 45 min.

Hvor som helst

Paul Martin gir deg magien fra første rad i det beste setet. Dette showet er interaktivt, hvor du får både oppleve, men også delta i magien. 

Send oss en forespørsel.

4 - 1000 deltakere

30 - 60 min.

Hjemme hos deg?

Showquiz Online er proppet med underholdene og engasjerende spørsmål, som løses fra egen telefon i din egen stue eller hjemmekontor.

Send oss en forespørsel.

8 - 600 deltakere

20 - 45 min.

Hjemme hos deg?

 

HØYDEPUNKT ARRANGEMENTSSERVICE AS

Haugåsstubben 7, 4016 Stavanger

Org nr 953 686 295

 

E-post: post@hoydepunkt.no  Telefon: 51 88 47 00

  • Facebook