top of page

DIGITAL TEAMBULDING

Digital teambuilding

Her serverer vi deg her en liten meny av aktiviteter som passer utmerket til ditt neste digitale møte. Aktivitetene gjør tilværelsen i hjemmekontoret mer sosialt, morsom og engasjerende!

«Mange takk for en veldig kjekk teambuilding! Jeg kommer til å skryte av deg og jobben du gjorde. For dette er første gang siden koronaen kom at jeg fikk en kjekk teamfølelse på jobb!»

- Equinor

«Tusen takk for en glimrende sesjon i går kveld, dette falt virkelig i smak. Godt og profesjonelt gjennomført! Denne kommer jeg definitivt til å anbefale videre til andre team»

- Capgemini

Vi kan ta oss av hele avviklingen av det digitale møtet, hvor vi hjelper deg med planlegging av innhold og teknisk gjennomføring.

CQO-miniatyr.jpg
CLUE QUEST ONLINE

Spennende aktivitet med engasjerende oppgaver som passer alle. Perfekt til teambuilding på tvers av hjemmekontor eller mellom kohorter.
Klikk her for å lese mer

10 - 300 (+) deltakere

90 min.

Hjemme hos deg?

POENGJAKTEN
Poengjakten.png

Lag en strategi og hold dialogen med lagmedlemmer via telefonen. Hvem løser flest oppgaver innen tidsfristen? Løs oppgaver sammen - hjemmefra!

Send oss en forespørsel.

8 - 1000 deltakere

60 - 90 min.

Hjemme hos deg?

ESCAPE ROOM LIVE
Rogue.png

Jobb sammen som MI5 agenter fra hjemmekontoret, og kjemp om å bli det første teamet som fullfører oppdraget innen tidsfristen!

Send oss en forespørsel.

8 - 500 deltakere

90 min.

Hjemme hos deg?

BINGO LIVE
Bingo.png

Alle kan spille bingo, men  ikke alle vet hvor morsomt det er! Vi kjører på med partymusikk og spennende overraskelser underveis.
Send oss en forespørsel.

10 - 1000 deltakere

15 - 45 min.

Hvor som helst

MAGI HJEM I STUEN
Paul-Martin.png

Paul Martin gir deg magien fra første rad i det beste setet. Dette showet er interaktivt, hvor du får både oppleve, men også delta i magien. 

Send oss en forespørsel.

4 - 1000 deltakere

30 - 60 min.

Hjemme hos deg?

SHOWQUIZ ONLINE
Showquiz-Online.png

Showquiz Online er proppet med underholdene og engasjerende spørsmål, som løses fra egen telefon i din egen stue eller hjemmekontor.

Send oss en forespørsel.

8 - 600 deltakere

20 - 45 min.

Hjemme hos deg?

Forespørsel Hjemmekontor
bottom of page