top of page

POENGJAKTEN 
SOLA STRAND HOTEL

Den ultimate kombinasjonen av spenning og konkurranse! Samarbeid kreativt og praktisk i et utendørs rebusløp, fullspekket med kjekke oppgaver for å skaffe laget ditt flest mulig poeng innen spilltiden. Dette er en uforglemmelig opplevelse, med mye moro og gøyal konkurranse. 

Aktiviteten starter med felles introduksjon, hvor en på laget laster ned spill-appen som trengs for å få tilgang til oppgavene. I appen skilles det mellom oppgaver på kartet og i listen.
 

Oppgaver på kartet
Disse oppgavene er plassert på forskjellige steder rundt nærområdet til Sola Strand Hotel. Laget må ta seg frem til lokasjonen for å besvare oppgaven. Hva er mulig og ikke mulig å se fra Ruinkirken? Hvor langt er det fra punkt A til B? Hvilket land treffer du først om du reiser rett vest herfra?

 

Oppgaver i listen
Vær observant og hold øynene åpne etter spesifikke ting i listen. En katt, en person i uniform, en dame med hatt, skjerf og briller eller det høyeste bilskiltnummeret, er alle oppgaver som gir massevis av poeng. Jo sjeldnere ting, jo mer poeng!

Alle bildene fra Poengjakten ettersendes, selvfølgelig!
 

personer.png

Fra 8 - 1000 deltakere

geo_edited.jpg

Sola Strand

Hotel

klokke.png

Varighet 1- 2 timer

puzzle.png

Oppgaver for alle

Poengjakten-selfie.jpg
Poengjakten---mann-med-hatt-skjegg-og-briller.jpg
Sola Strand Hotel.jpg
Forespørsel
bottom of page