top of page

POENGJAKTEN
FARSUND RESORT

Perfekt aktivitet for teambuilding, fullspekket med morsomme og engasjerende oppgaver på Farsund Resort. Her er noe for enhver smak!

Dette er kanskje tidenes kjekkeste aktivitet for teambuilding. Etter flere hundre  gjennomføringer av Poengjakten over hele landet, er evalueringen klokkeklar: 5,9 av 6 må da være så godt som det kan bli, vel?

 

I Poengjakten skal du og laget ditt få flest mulig poeng innen gitt tid. Lagene skal blant annet finne ut av hvem Abraham Larsen var, lete dere frem til harpunen hans, lete etter spennende oppdagelser og poeng i strandkanten, og løse praktiske og kreative oppgaver. Oppgavene er godt varierte og nøye utvalgt. Her er det solid lagarbeid som er nøkkelen til suksess.

 

I tillegg til oppgavene på kartet finnes det også en rekke oppgaver som løses underveis mellom postene. Her gjelder det å ha øynene oppe for blant annet krabbe, fisk, en mann med hatt, briller og skjegg, statuer og andre objekter som skal fotodokumenteres. Alle besvarelser sendes inn via en egen spillapp, som hvert lag laster ned.

 

La oss få engasjere deg og dine kolleger ved neste teambuilding. Vi lover at det blir en suksess!

personer.png

Fra 8 - 1000 deltakere

geo_edited_edited.png

Farsund Resort

klokke.png

Varighet 1- 2 timer

puzzle.png

Oppgaver for alle

Forespørsel
bottom of page