top of page

PARTY BINGO

Bingo er faktisk kjempekjekt. I hvertfall vår PartyBingo, hvor vi stiller med en engasjert bingovert, musikk med god trøkk og premie til vinnerne.

Deltakerne logger seg på med sine mobiltelefoner, og får opp sitt personlige bingobrett. Vi varmer opp med første runde, som kjøres som tradisjonell bingo. Spillet intensiveres når det plutselig kommer et nytt brett med bilder og tekst.

Nå er vi over på quiz-delen av bingoen! I denne delen av PartyBingo får gjestene bryne seg på lytte- og bildeoppgaver. Dette er en annerledes og gøyal måte å gjøre bingo på!
 

Bingo.png
personer.png

Fra 10 - 150
deltakere

klokke.png

1 - 2 timer

geo_edited_edited.png

Hvor som helst

DEADLINE

Kanskje du også er interessert i en av disse aktivitetene?

Showquiz.png

SHOWQUIZ

Showquiz passer ypperlig som en icebreaker under konferansen eller som underholdning til teambuilding eller julebord. Morsomme oppgaver for alle, med mulighet for å legge til egne spørsmål i tillegg! Les mer.

personer.png

10 - 500 deltakere

klokke.png

30 min.

location icon.png

Hvor som helst

Popquiz.png

POPQUIZ

Popquiz er en underholdende musikkonkurranse, hvor lagene gjetter på artister, låter og tiår. Det hele avsluttes med en Beat4Beat runde, hvor dere får synge med på refrengene til kjente hits. Les mer.

personer.png

15 - 200 deltakere

klokke.png

30 - 45 min.

location icon.png

Hvor som helst

Friends karaoke

KARAOKE PARTY

Hva med noe så enkelt som karaoke, bare enda bedre og tid til forberedelse? Vi har låtene, kostymer og alt som trengs for et underholdende show, som kan leveres der dere er! Les mer.

personer.png

10 - 100 deltakere

klokke.png

15 - 60 min.

location icon.png

Hvor som helst

bottom of page