top of page

FOTOJAKTEN
FARSUND RESORT

Utforsk området rundt Farsund Resort, let etter spennende objekter og ta bilder av dem. Flere poeng jo sjeldnere objekter, her finnes flere titalls oppgaver som skal løses. Les mer.

personer.png

Fra 8 - 1000 deltakere

geo.png

Stavanger

sentrum

klokke.png

Varighet 1- 2 timer

puzzle.png

Oppgaver for alle

Hvert lag utnevner en lagleder, som laster ned spill-appen som trengs for å få tilgang til oppgavene. I appen finner dere en liste over ting dere skal lete etter, ta bilde av og få poeng. Eksempler på oppgaver kan være «Ta bilde av en rosa bil», «Ta bilde av et bilskilt med bare oddetall» eller «Ta et bilde av en mann med skjegg, hatt og briller».
Jo vanskeligere oppgaven er, jo mer poeng får laget, om oppgaven fullføres riktig. Laget må derfor legge en plan for gjennomføring, og være strategiste når det kommer til prioriteringen av de forskjellige oppgavene. 
 

De fleste oppgavene er overkommelige å løse i området dere er, men noen krever også gode leteferdigheter, stå-på-vilje og en god dose flaks.
Underveis vil det også dukke opp overraskende bonusoppgaver, som gir ekstra poeng om de løses riktig. 


Etter endt aktivitet tar vi en kjapp utregning, og finner ut hvilket lag som har samlet mest poeng og kan kåres til Fotojaktens vinnerlag! En link med live poengtabell og opplastede bilder blir sendt til dere i forkant av aktiviteten.

Forespørsel
bottom of page