Morsom aktivitet for teambuilding - kan leveres hvor som helst!

Hvert lag får utlevert en iPad, som de skal bruke for å komme seg rundt til forskjellige oppgaver. Oppgavene kan være spørsmål, utfordringer som skal besvares med bilder eller film, eller en kan legge ut ledetråder som hjelper lagene videre i løpet.

 

iPad Race kan gjennomføres hvor som helst. Vi har en rekke stedsuavhengige oppgaver som engasjerer og er morsomme å utføre. Eksempler på slike oppgaver er «Lag en morsom reklamefilm om firmaet deres», «Dramatiser en kjent scene fra en Disney film», «Ta et kreativt lagbilde» osv.

 

I tillegg til stedsuavhengige oppgaver har vi også en rekke oppgaver som vi kan tilpasse byen eller stedet der aktiviteten ønskes. Vi kan også tilpasse noen oppgaver til temaet for deres samling, deres verdier, visjon osv.

 

Sammen med dere finner vi de oppgavene som engasjerer, gir dere en følelse av at dette er deres eget, samt noen oppgaver som rører litt ved komfortsonen. Etter endt aktivitet setter vi sammen en filmsnutt med alle bilder og filmer som har blitt tatt underveis. Filmen kan vises under f.eks. middagen under premieutdeling.

Fra 8 - 1000 deltakere

Leveres hvor

som helst

Varighet 1-3 timer

Oppgaver for alle

IPAD RACE

 

HØYDEPUNKT ARRANGEMENTSSERVICE AS

Haugåsstubben 7, 4016 Stavanger

Org nr 953 686 295

 

E-post: post@hoydepunkt.no  Telefon: 51 88 47 00

  • Facebook