EVENTS

Som prosjektledere bistår vi med alt innen planlegging og gjennomføring av alle     typer arrangement, som f.eks. teambuildinger, temafester, firmafester, jubileum, familiedager, konferanser, julebord m.m. Vi har mange gode ideer, det koster ingenting å få et pristilbud fra oss!

JULEBORD

Trenger du hjelp med å finne et passende lokale til årets julebord? Vi har kjennskap til det meste, og kan håndtere alt fra invitasjon til påmelding og fikser et egnet lokale med det riktige innholdet. Hva med et utradisjonelt julebord i Quest Rooms? God mat og drikke og masse spenning! Klikk her for å lese mer om julebord.

julebord1.jpg

AKTIVITETER 

Vi er veldig flinke på aktiviteter som engasjerer! De fleste av våre aktiviteter er portable, slik at vi kan ha dem med der hvor dere er eller ønsker å være. Aktivitetene varer fra 30 minutt og opptil flere timer. Se vår aktivitetsoversikt for inspirasjon og tips om aktiviteter som engasjerer!

DINNERSHOW

Vi har hatt stor suksess med dinnershowet vårt, hvor gjestene i løpet av kvelden blir underholdt med kjente sanger fra Rogalands artister som Vamp, Morten Abel, Kaizers, Ingenting, Mods etc. Kvelden avsluttes selvfølgelig med «Tore Tang», som slår an like godt hver gang. Vi leverer også dinnershowet i en internasjonal variant.

FIRMATURER

Med et bredt leverandørnettverk kan vi tilby firmaturer både innenlands og utenlands. Vi vet hvilke hoteller, restauranter og aktiviteter som leverer kvalitet, slik at dere alle kan hygge dere sammen uten bekymringer. Sammen med kunden finner vi en destinasjon som tilbyr det dere ønsker!

ARTIST ELLER FOREDRAGSHOLDER

Trenger du en artist eller foredragsholder til ditt arrangement? Vi har et bredt kontaktnettverk innen artist- og foredragsformidling, og hjelper deg gjerne med å finne noen som passer deres arrangement.

QUEST ROOMS

Vårt siste tilskudd på stammen er populære Quest Rooms som vi har i egne lokaler på Åsen, Stavanger. Løs oppgaver, knekk koder og samarbeid for å vinne spillet.

Les mer om Quest Rooms her.

EDLE DRÅPER

Høydepunkt arrangerer årlig den stadig mer populære festivalen Edle Dråper, 

«Festivalen for alle som liker god drikke», hvor 800 gjester får smaksprøver av alle typer alkoholholdige drikker, kombinert med foredrag. Les mer

UTLEIE
Vi leier ut lyd- og lysutstyr, samt annet teknisk utstyr som iPader, prosjektor, lerret, fotoapparater m.m.

SEND OSS EN FORESPØRSEL

  • Facebook
  • Instagram

HØYDEPUNKT ARRANGEMENTSSERVICE AS

Haugåsstubben 7, 4016 Stavanger

Org nr 953 686 295

 

E-post: post@hoydepunkt.no  Telefon: 51 88 47 00